i skylten på Hansa

  I skyltfönstret på Hansa i Malmö hänger just nu några av mina print och original.  

DSC02439

RÖD PELARGON

Denna röda pelargon är mitt senaste print. Jag älskar pelargonernas fantastiska blad men är inte så förtjust i blommorna.

DSC02333

Sorgsen Setter

Det finns nu ett nytt print att köpa på min hemsida och denna nykomling i familjen är den sorgsna settern. Detta varmt bruna porträtt föddes ur en period då jag nyligen avlivat min nästan 15 åriga hund och fann mig själv utan husdjur för första gången i mitt liv. Det slog mig då hur stark … Läs mer

644x429(ByMaxScale_TopLeft_Transparent_True_True_Undefined)

FREDRIKSDALSpraktikan

    För er alla som är intresserade av hantverk, odling och självhushållning kan jag i sommar varmt rekommendera Fredriksdals utställning Fredriksdalspraktikan med småkurser i just dessa teman. Där kommer ni även att se mina tavlor som fint placerats ut runt om i utställningen för att sätta bild på text och tema.      

DSC00916

GRANDPA i Stockholm

Snart kommer min Ginkgo och min Ärta att finnas på Grandpa för er som bor i huvudstaden.  

DSC00583

Fredriksdalspraktikan April till Oktober 2015

Från april till Oktober kommer några av mina tavlor att pryda en utställning om självhushållning, hantverk och odling på Fredriksdal i Helsingborg. Tavlorna är inte klara än och jag har nog aldrig förut jobbat på så kort tid. Men människorna där är fantastiska, utställningslokalen vacker och trädgårdarna runtomkring likaså. Jag ser med spänning fram emot resultatet!

Ginko

Ginkgo

- same but different – Efter mycket tankar hit och dit har jag bestämt mig för att nytrycka ett av mina allra första och mest omtyckta print. Den nya Ginkgon har en mörkare ton och jag ville att det skulle finnas en tydlig och ärlig skillnad mellan den gamla, numrerade upplagan och den nya. Jag hoppas ni tycker … Läs mer